Імміграція до Манітоби
-
Хоть ви мене заспокоїли 😅 дякую )
-
Мене вже здається Василь та Дмитро мене ненавидять 😂
-
Вітаємо, Mr Roman! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Станом на 21 січня 2024 року 221,186 новоприбулих українців отримали разову фінансову допомогу від федерального уряду Канади. Ці дані також дозволяють побачити, де, принаймні, спершу оселились новоприбулі українці, які прибули до Канади за заходами Canada‑Ukraine authorization for emergency travel (CUAET). За 2022-2024 роки: до Онтаріо прибуло 89 тисяч українців, Альберта - понад 47 тис, Манітоба - понад 22 тис, Британська Колумбії та Квебека - майже по 22 тис, Саскачеван - понад 6 тис, Нова Шотландії - майже 5 тис Нью Брансвік - понад 3.6 тис Ньюфаундленд та Лабрадор - майже 3 тисячі. Острів Принца Едварда - 310 чол Територію Юкон - 99 чол. Дані по Атлантичних провінціях видно на цьому графіку. Дані отримано від федерального державного агентства Employment and Social Development Canada (ESDC) організацією Operation Ukrainian Safe Haven – Opération havre de paix pour les Ukrainiens (OUSH-OHPU) Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Береш чек в банку на 40$ і відсилаєш разом із анкетою у посольство
-
Питання є, як оплатити цей збір? Money Order/Bank Draft/Certified Bank Cheque payable to the consulate general of Ukraine - що це означає? В Польщі якось зрозуміло написано як оплатити
-
Чек робиться на ім'я або просто кажу чек зробіть і отримаю чек ?
-
Чек робиться на консульство
-
Привіт. Заповнюю заявку MPNP та питання про spouse (місце под галочку): Previous work experience of at least 6 months in Manitoba (Мене трохи заплутало слово "previous") Вона вже 10ий місяць працює на одного роботодавця і це ії єдиний досвід у Манітобі. То відповідь буде Так чи Ні? Дякую