Імміграція до Манітоби
-
скажіть, будь ласка, за якою програмою подавалися? і чи треба підтверджувати не канадський досвід?
-
Будь ласка, хто може докладно пояснити цей пункт?
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
@katharine_k хоче кікнути @levchenkodianka з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Алина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Dmytro хоче кікнути Анна з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Есть новая Тема Удаленная деятельность От 200-300+ Баксов в день 1-2 часа занятость Интересно?: Пишите + в ЛС
-
@banofbot
-
Здравствуйте!!!! Кто хочет что бы то заветный франклин был в кармане. Тогда жду тебя осталось 2 места, успей. От 300$ в день если что)) 18+ Жду + в ЛС.
-
@katharine_k хоче кікнути Ксения з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Всем темщикам по привету. Устал сидеть без лавехи? Пиши + в ЛС я покажу что такое иметь хрустящие в кармане. 18+
-
Всім привіт дайте будь ласко ссилку на отримання нової візи якщо закінчився паспорт по новому паспорту для дитини, Дякую 🙏🏻
-
@Zavidey_ka хоче кікнути Алина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
SWM. В моєму випадку не потрібно було, тому що я не вказував цей досвід.
-
Добрий день. Подався на федеральний за допомогою відео пана Дмитра, за що йому величезне дякую. Підкажіть же можна дивитися свій статус? Чи приходять листи на пошту якщо статус змінився? Дякую, всім гарного дня.
-
Що це за умови? Це яка програма?
-
Ні, не приходить нічого. Розгляд займає до 12 тижнів.
22 Jan 2023, 05:40
120568/236366
31 minutes ago