Імміграція до Манітоби
-
Отримала відповідь від MPNP на лист з проханням прискорити розгляд. Вони написали, що прискорити не можуть і це відповідальність апліканта - слідкувати за робочим статусом. І також написали: If the work permit is going to expire during the assessment process all options should be considered and the applicant can consider entering into “Maintained Status”, as many applicants do. І посилання: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/implied-status-extending-stay.html Я правильно розумію з написаного за посиланням: якщо закінчується wp, але я показує офіцеру гроші, яких мені вистачить на пожити, поки розглядається заявка, я можу не полишати Канаду?
-
Так, це зрозуміло, дякую. За посиланням є пункт, що аплікант має переконати офіцера, що може знаходитися на території Канади не працюючи і не подовжуючи перміт, якщо у нього достатньо грошей. Я питаю про це
-
Але там були такі питання під час аплікації про майно, борги і все таке. То от тепер думаю.
-
Та це є.
-
Друзі, якщо під час розгляду номінації головний аплікант придбав будинок, які документи потрібно підгрузити у кабінет?
-
Дякую 🙏🏼
-
Ну то були запитання для попереднього визначення financial inadmissibility і чи у вас достатньо коштів. Якби у вас не було зараз коштів для settlement, от тоді б ви повинні казати, що ваш матеріалтний стан змінився у гіршу сторону і це впливає на вашу аплікацію.
-
А якщо в чоловіка робота міняється, але він не головний аплікант це потрібно вказувати