Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, хто змінював роботу на провінційному рівні. Чи треба пояснювати офіцеру причину добровільного звільнення і бажання перейти на іншу роботу? Я знаю, що teer має бути не нижче, а що на рахунок зп? вона може бути можливо нижча? І хто переходив на іншу роботу під час відпустки на теперішній роботі?😅
-
Дякую
-
Доброго дня! В чаті вже багато інформації стосовно того як записувати досвід з неофіційної роботи в Україні, про докладне резюме і т.д. але ще залишились питання. Чоловік (головний аплікант) в Україні працюв лише неофіційно. Спочатку моряком по контракту якого звісно немає на руках. Потім два роки в онлайн-школі вчителем, там незрозуміло хто головний взагалі (тому немає що вказувати бо немає контактів ніяких). Хвилює таке питання: якщо загалом не вписувати цю роботу (особливо школу), а залишите "пусті роки" якби загалом не працював до приїзду в Канаду або зробити першу роботу за роками довше ніж було насправді то нормально або буде як невірна інформація? І чи правильно я розумію, що вже на федеральному етапі має бути вся робота, тобто якщо зараз не вказати, а додати потім, не буде проблемою? Ніяких балів звісно не клеймили, лише канадська робота.
-
Лише переклад з аудефітом (клятвою) перекладача
-
так, має бути афідевіт
-
Тобто, лише печатки не достатньо, має бути клятва?
-
перекладачі, як правило, знають стандарти, і що потрібно, Фідем Моріс так точно)
-
Як зрозуміти, як виглядає афідевіт?