Імміграція до Манітоби
-
А який в неї нок?
-
Доброго дня всім. Шукаю дівчину за компанію поїхати (в Мексику, Кубу чи в Домінікану) кудись в лютому, березні на 7 днів. Графік з датами можна узгодити . Коротко про себе: люблю подорожувати, люблю активний відпочинок, люблю людей та їх компанію.
-
Добрий вечір! Чи реально відізвати аплікацію чоловіка і подати свою по swm?
-
Сенс в тому що я можу здати англ, чоловік - ні, хоч він і трак-драйвер, але переживаєм, що далі будуть вимагати тест з англійської
-
Тільки еоі
-
Підкажіть буль ласка чи існує якась статистика по якій програмі люди отримують номінації швидше по SWO чи SWM?чи можливо хтось володіє інформацією на цю тему?
-
Зрозумів. Вище я розписав, як би зробив особисто я в подібній ситуації. Хто зна, може буде вибірка по професіям і в неї попадуть трак-драйвері. Тест вимагають не дуже й часто, судячи з того, що пишуть в чаті. Така ймовірність є, але це не обовʼязково, що IRCC його буде вимагати. Вирішувати тільки вам.
-
Прийняття рішення щодо погодження номінації офіцером немає жодного звʼязку з програмою за якою подався аплікант. Хіба що на терміни розгляду та на дозапити може впливати те, наскільки повно та грамотньо підготовані документи і чи сам кейс "простий" чи "складний" з огляду на індивідуальні життєві особливості апліканта та депендантів.
-
Дуже дякую за інформацію