Імміграція до Манітоби
-
Друзі, будьте дуже уважні із кількістю років для фактору 3. Пам'ятайте, потрібно дуже детально, день в день порахувати 5 років назад з дати подачі ЕОІ для визначення правильної кількості років для фактору 3. Дуже багато клеймити 5 із 5 років, хоча правильно має бути тільки 4 із 5 останніх років. Максимальні бали дають якраз за повних 4 роки досвіду роботи. Дуже багато помилок, а це впливає на кількість балів, і вам прийдеться тоді відхиляти LAA, якщо вас відібрали із неправильною кількість балів.
-
Подайте ЕОІ. Воно дійсне 1 рік часу. Це досить високий бал, цілком можливо, що пройдете по загальній виборці або специфічній, залежно від вашої професії. Такі інколи теж бувають. Буде образливо, якщо ви не будете в пулі, а пройде вибірка під яку ви би підійшли.
-
Ще одне. За вчора та сьогодні отримав 6 однотипних запитань, пишуть у приват, що "чули від перевірених людей, що можна гарантовано за гроші потрапити у спецвибірку" і питають як "забронювати" місце. MPNP EOI draw є автоматичним процесом, БЕЗ втручання людини. Все просто: набрали мінімальну кількість балів по SWM EOI draw - вам прийде запрошення. Набрали 60 кваліфікаційних балів для спецвибірки - вам прийде LAA. Обов'язково перевірте свій емейл та правильність даних в ЕОІ. НІХТО не впливає на місця у вибірках. Це все нісенітниці. Додам. Деякі ділки з інтернету пропонують "правильно" заповнити ЕОІ, щоб "100% попасти у вибірку" ціна $100-$300. Звичайно, ваше право ризикувати і надавати ваші персональні дані, щоб створили акаунт і за 5 хв заповнили профайл. Але все модна зробити безкоштовно. Відео #1 у поміч.
-
Дякую за підтримку. Я подався ще у листопаді)) Тепер чесно кажучі чекаю коли дружина відпрацює пів року, у неї значно більший бал, бо я залишив універ на 3 курсі😭 Але у теж самий момент, тобто люди їдуть з інших провінцій -100 балів і це я такирозумію зараз стає критично. Бо бал не просто високий, ще зараз начали робити вибірки для тих хто вчився чи має родичів і тд.
-
В кожного по різному. Той лист по суті нічого не означає. В мене прийшов відразу після AOR, а порталу 1 ще досі не було (2 місяці вже пройшло).
-
Так, зробіть апойнтмент вже зараз. А тоді моніторте постійно їхній сайт, може хтось відмовиться. Сам так робив.
-
Так, тільки через апойнтмент.