Імміграція до Манітоби
-
На імейл не прийде? Ми робили кабінет через rbc, туди заходити і шукати?
-
Доброго дня! Підкажіть, як виглядає запрошення на біометрію? Бо з AOR прийшов запрос на біометрію, ми оплатили і через пару днів прийшов імейл що офіцер отримав нашу справу.
-
Привіт. Я мама чудової дівчинки якій 1,7. Поки ми в пошуку садочка для неї, я з радістю можу пригледіти за вашими дітками теж. Моя локація Breaside. Якщо є запитання - пишіть в приватні повідомлення.
-
Доброго дня! Якщо у контракті прописано occupation "drywall labourer". У класифікаторі таку назву не знаходить. З опису функцій в контракті в тому числі прописано що "install drywall", "tape", "install insulation" та ін. З одного боку це "drywall installer", а з іншого " construction labourers". Якщо у кого є досвід з даного питання, підкажіть будь-ласка який NOK.
-
Так, це Construction labourer. Просіть нехай перепишуть на drywall installer.
-
‼️ Паспорт тепер лише через ТЦК? Новина для тих, хто за кордоном Будь-які консульські дії в закордонних дипломатичних установах для чоловіків від 18 до 60 років, які є призовниками, військовообязанними або резервистами, будуть здійснюватися за умовами наявності у них військово-облікових документів. Тобто, отримати паспорт громадянина України, або закордонний можна буде лише за умови наявності військово-облікових документів. Це поки законопроект
-
Типу довіреності, оформлення паспорта дитині, витребування документів по дитині чи оформлення Довідки про набуття громадянства та ін
-
❗️Будь-які консульські дії в закордонних дипломатичних установах для чоловіків від 18 до 60 років, які є призовниками, військовообязанними або резервистами, будуть здійснюватися за умовами наявності у них військово-облікових документів. ▪️Виключення - оформлення посвідчення на повернення в Україну, консульські дії щодо дітей, якщо другий батько - іностранець, оформлення спадщини. Оформлення паспорта громадянина України, закордонного паспорта громадянина України буде здійснюватися за умовами наявності військово-учетних документів.