Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть послідовність за якою я маю діяти при подовженні перміту, якщо я вже працюю. Чи можу я працювати весь час очікування, чи мушу я повідомити роботодавця перед подачею, чи вже як отримаю новий перміт?
-
Доброго дня. Можливо хтось має приклад листа, який підтверджує мою роботу як фопа з клієнтом?
-
797 NOC 72400
-
Так, ми там набирали достатньо балів. І в еоі я вказувала гроші достатньо. Тільки, що маємо роботу постійну, тому і свм
-
А що таке кваліфікований бал? Це ви рахуєте як ніби з сво?
-
Доброго дня. Наш таймлайн🙂 EOI - 04.02.2023 LAA - 09.02.2023 NOMINATION - 26.04.2023 APPLICATAION PR - 17.06.2023 ДОЗАПИТ ФОРМ: IMM 5669, 5406 - 26.10.2023 ЗНОВУ ДОЗАПИТ ФОРМ: 5669, 5406, 5562, 5546 ТА ДОКУМЕНТ З ВІЙСЬКОМАТУ - 21.11.2023 PORTAL 1 - 06.12.2023 PORTAL 2 - 14.01.2024 ECOPR - 29.01.2024 Дякую велике всім, хто допомогав. Обняв, приподняв)) Всім терпіння та спокою😉
-
Вибачте, але шось не знайшла відповіді на своє питання. Виписку з банку подавати тільки з основного рахунку чи й з кредитки теж?
-
789 NOC 94219 19.01 eoi 30.01 laa
-
Доброго дня. Ситуація не моя. Буду дуже вдячна за будь-які поради Мої близькі друзі подаються на провінційну номінацію від Саскачевану. Переклали документи в українському бюро перекладів, афідевіт з печаткою як має бути, і тільки зараз побачили, що провінція Саскачеван вимагає нотаріально завірений афідевіт затвердженої форми. Перекладач з України готовий підписати цю форму, але там присяга Канаді, це виглядає як документ для місцевих перекладачів. Чи може український перекладач підписати цей док і засвідчити у нотаріуса? Чи це потрібно для кожного окремого документа? На оф сайті це взагалі незрозуміло, переживаєм щоб не завернули заявку Якщо хтось є тут з Саскачевану, будь ласка, поділіться досвідом - як ви подавали цей афідевіт? Які є варіанти, окрім перекладати заново у місцевого перекладача? Дякую!
-
В мене така з ситуація . Новий паспорт дитині замовляла в Ізраїлі , він був неготовий. За день до літаку пішла подовжила йому. Пишу їм до консульства ніхто не відповідає. Як його можна отримати думки не маю(((
-
Дякую
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, бо заплуталася. Питання: чи можу податися по swo, якщо є 6 місяців фул тайм, потім була перерва і зараз 3 міс працюю в іншій компанії, чи вже краще тут чекати тих же 6 міс і подавати документи?