Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, бо заплуталася. Питання: чи можу податися по swo, якщо є 6 місяців фул тайм, потім була перерва і зараз 3 міс працюю в іншій компанії, чи вже краще тут чекати тих же 6 міс і подавати документи?
-
Я знаю, перепрошую за оффтоп, але можливо тут є хтось саме з Саскачевану з таким досвідом і може щось порадити 🙏🏼
-
Дякую
-
Немає такого листа. Якщо у вас немає договорів, то був приклад взяти reference letter (є відео в закріплених), де клієнт напише що ви для нього робили та скільки годин (!) на це пішло, щоб ви підтвердили full-time. А також ваші виписки з рахунку о зачислені коштів, та виписки з налогової.
-
Вельми вдячний, гарного вам дня
-
Військовий квиток. Або якщо його нема, якийсь документ, що ти не служив в армії, в мойому випадку був " тимчасовий воєнний квиток"
-
Доброго вечора.Підскажіть будласко як продовжити WP. У мене він закінчується у травні 2025року.
-
Який документ з військомату був потрібен?
-
Не знаю, скучно їм було))
-
Ви біометрію здавали в Канаді? Чи приходили після здачі ще до запити на документи?
-
Тобто всі до запити були зроблені ще перед запитом на біометрію? Бо ми здали біометрію 8 січня і тиша!