Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть. У Канаді в мене відкрита свою компанію. Так розумію, що необхідно буде додати документ про відкриття компанii та ворк перміт? Компанія працює лише рік, тому податкової звітності ще немає, вона подаватиметься тільки через два місяці. У такому разі докласти пояснювального листа, де вказати чим займається компанія, що звітності з податків поки немає, але у вигляді зарплати за цей рік отримав стільки? Чи цього мало? Подаємось через дружину, вона головний аплікант, я причіп)
-
Подивіться відео в закріплених, федеральний етап, там кажуть, що вибирати
-
Хтось може підказати будь ласка, щоб уникнути помилки. Подавався на ПР через номінацію, але номінація була отримана на основі праці тут в Канаді. Що вибрати на офф сайті ? Перший варіант чи передостанній?
-
по-перше, не «давай», на ти не переходили по-друге, як ви запитали - так вам і відповіли гадаю що діалог завершено)
-
треба, але тільки штампів тоді
-
Вітаємо, Дрищеслав Ніщепуков! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
щоб вони затрансферели всі ваші данні на аккаунт, це у всіх так
-
Лист прийшов чоловіку на емейл. Я його детально не знаю. Дякую
-
А навіщо чекати 48 годин? Я думала завтра починати заповнювати