Імміграція до Манітоби
-
Так. 6 місяців роботи мало бути на момент подачі ЕОІ, це важливо
-
ви в аплікації на номінацію лише розгорнуто підтверджуєте те, що вказали в еоі
-
А якщо відробив на роботі більше року, звільняєшся і подаєшся на EOI через спецвибірку. Так можна?
-
ви ж давали відповідь на питання «чи маєте досвід роботи 6 міс на манітобського роботодавця» чи щось типу того як ви могли сказати «так», якщо не мали на той момент?
-
Є сенс контактувати з ними з цього приводу чи вони не відповідають зазвичай?
-
Я думав що поки отримаю відповідь, то якраз пройде 10 днів, трохи тупанув
-
ви ні від чого не відмовляєтесь, просто не подаєтеся на номінацію зараз. чекаєте 60 днів, заповнюєте знову eoi і чекаєте вибірки тоді подаєтесь вже на номінацію
-
господи, невже було важко почекати? для чого ось цей тупизм
-
Тобто я можу відмовитися і подати знову через 2 місяці, тоді досвід збережеться?
-
60 днів ваше LAA анулюється
-
все потрібно перекладати, якщо воно не є англійською або французькою
-
Скажіть будь-ласка, чи потрібно перекладати внутрішній український паспорт, на федеральному етапі?
-
не думаю, ви ж зайняли зараз практично чиєсь місце у вибірці, хто насправді виконав усі критерії мені здається єдиний вихід чекати і переподаватися
-
можна
-
Здається, можна просто створити новий акаунт, на момент коли будете мати ПОВНИХ відпрацьованих 6 місяців, заповнюєтн наново EOI і чекаєте вибірку знов. Але я не впевнений на 100% шо так можна, хай мене більш компетентніші поправлять
-
А ви вже на федеральному етапі?
-
я все перекладала усі заповнені сторінки хоч чимось прописку, тощо
-
Це потрібно усі записи перекладати? А там де фото змінене в 25 років
-
Чи потрібно теж виписку з рахунку подавати на номінацію по програмі SWM? І чи є десь перелік необхідних документів, щоб нічого не пропустити ? Чи потрібні листи зі школи , де вчаться діти ?
-
ні, але документи підготувала якщо скористаєтесь пошуком, то за це вже питали і відповідали те саме, що відповіла вам я) все перекладати потрібно, навіть якщо в крайньому випадку федералів не буде цікавити якась сторінка вашого паспорту, ліпше це мати, чим ні, гірше не зробите
22 Jan 2023, 05:40
121232/238482
23 minutes ago