Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, на PR можна подаватись, якщо робота парт тайм, але більше як 32 години в тиждень 6 місяців поспіль?
-
а де можна про це почитати?
-
Це 100% інформація?
-
Дякую 😊 може знаєте більш детальну інформацію що потрібно. Наприклад які саме документи потрібні від роботодавця і чи потрібна необхідна сума на рахунку?
-
Щиро дякую 🙏
-
SWM - можуть прийняти до уваги вашу заробітну плату, але якісь гроші мають бути. Від роботодавця обов'язково employment verification letter, вказати посаду, обов'язки, дати початку роботи, кількість годин на тиждень, employment type (permanent/temp/part-time). Зараз у багатьох також офіцер просить додати paystubs за останні 2-3 місяці, де буде вказано точна кількість годин. Відео #1 вам для перегляду. t.me/uccmb/146058
-
По SWO ви не прив'язані до роботи. Відпрацювали 6 місяців 30+ годин, а далі можна парт тайм десь знайти чи фул тайм у іншого. По SWM маєте працювати весь час до отримання PR. Якщо вас звільняють, у вас 30 чи 60 днів для знаходження іншої не гіршої (!!!) роботи. Якщо ви працюєте прибиральницею, то мабуть за цей час знайдете собі іншу роботу прибиральницею. Але якщо ви працюєте директором магазину чи знайдете ви таку роботу за такий час?
-
Так я це розумію, але у мене в job offer написано part time, хоч я і працюю більше 30 год на тиждень. Та в verification letter я впевнена це буде зазначено. У нас чітке розділення між фулл-таймерами та парт-таймерами. Не буде це ввжатися misrepresentation?