Імміграція до Манітоби
-
Ні, доставка здійснюється автоматично до того відділення, де Ви подавали заявку. А щоб змінити місце отримання паспорта - то треба звернутися за місцем отримання, написати заяву та оплатити доставку.
-
Хм а так можливо ніколи не використовував цей сервіс , полетіти до ДП Документ >(податься на паспорт) > вернутися в Канаду і попросити консульство оформити пересилку ? Чи можливо в ДП Документ вказати адресу доставки ? Якщо чесно я вже думав можливо прийдеться літати 2 рази в Європу і назад (з інтервалом в 3 місяці)
-
Після того, як надходить LAA, через скільки днів можна починати заповнювати аплікацію?
-
Цікаво, а шо перекладати на пустих сторінках паспорту? 🤔
-
Чи правильно я зрозумів 1. ДП Документ (Стамбул) відправляю мій запит , фото, данні … до України 2. Я приходжу в консульство в Едмонтоні і кажу що можете мій паспорт з України відправити не в Польщу, а до Канади ?
-
Ну може і логічно, але я навіть не сканувала пусті сторінки паспорту, не те що перекладати і все ок. Ну і ircc навіть закордонний паспорт не просять сканувати пусті сторінки, а тільки біо і дуже рідко подорожі і візи. Тому мабуть вони знають, шо сторінки можуть бути пусті, а якщо вирвані, то паспорт не дійсний🤷
-
Оформлюєте в ДП «Документ» Потім приходите в Консульство і робите процедуру пересилки готового документу. Вся інформація є на сайті Консульства
-
Щиро вам дякую за пораду ☺️ Не зрозумійте не правильно , виходить ДП Документи не отримують мій паспорт , а він просто залишається в Україні поки консульство не робить запиту на пересилку ?
-
Нема. Закордонний паспорт вони питають тільки сторінку з біо та подовження/ зміна прізвища ( якщо аплікабл). Для внутрішнього мені здається також ті самі вимоги ( але це ніяк не прописано в рекомендаціях). Я сторінку з пропискою та зміною прізвища додавала, Але навіть не вревнена, що то потрібно було.