Імміграція до Манітоби
-
Ні, портал 1
-
Можете зайти на сайт ДМС та вказати ці підрозділи 🙄 Просто кодом то все зашифровано, аби менше писати))здається, що краще писати так як вказано в самому документі Код підрозділу: 8017 Назва підрозділу: Відділ оформлення документів №3 Управління оформлення документів, що підтверджують громадянство України Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області Це ж скільки писати 🙄
-
Взагалі, то він друкується на паспорті. Просто можете запитати у співробітника, який буде займатись Вашими документами, а Ви собі запишіть) Бо це може трохи прискорити процедуру пошуку паспорта потім, коли він із ПоліграфКомбінату надійде до ДМС, який вже буде відправляти паспорт далі.
-
А де цей код шукати , чи його видають ДП Документи ??
-
Вся інструкція є на сайті Консульства 😅
-
[email protected] Чи це вірний емейл для питань іміграційной служби або є інший також?
-
То достатньо лише сканів не пустих сторінок і все?
-
На федеральному етапі потрібно буде надсилати кудись закордонний паспорт?
-
Окей зробив скріншоти будуть мені як інструкцію 😂 дякую вам !!!☺️
-
Чудово, дякую!
-
Ну отож ))
-
Вітаю друзі, по трохи починаю підготовку до заповнення анкети і виникає запитання: 1. Відсутній шкільний атестат головного апліканта (здала у ВУЗ і мені його не повернули) чи дуже потрібен той атестат (навіть не знаю на скільки зараз важко отримати дублікат і яка процедура) 2. В головного апліканта дві вищі освіти, в одному із дипломів втрачений додаток. Чи йде якесь нарахування додаткове балів за два masters degree і ватро напрягтись з отриманням дублікату диплома спеціаліста? Чи простіше і краще вказати один з дипломів і не морочити собі голову? 3. В чоловіка (який іде в сімейному кейсі) теж відсутній додаток до диплому. Чи потрібно вказувати той диплом, якщо є ще одна вища освіта?
-
Якщо на момент подачі заявки EOI була одна робота, а під час заповнення LAA уже інша. Там можна вказувати уже теперішню роботу?
-
Хочешь научиться зарабатывать на криптовалюте? Тогда тебе обязательно нужно со мной связаться. Я предлагаю вам уникальную возможность зарабатывать от 1250 до 3250 в неделю, всего за 1-2 часа в день. Я ищу надежных партнеров для долгосрочного сотрудничества, и я уверен, что вам это будет интересно. Не упускайте возможность и пишите мне сейчас.(+)