Імміграція до Манітоби
-
Хочешь научиться зарабатывать на криптовалюте? Тогда тебе обязательно нужно со мной связаться. Я предлагаю вам уникальную возможность зарабатывать от 1250 до 3250 в неделю, всего за 1-2 часа в день. Я ищу надежных партнеров для долгосрочного сотрудничества, и я уверен, что вам это будет интересно. Не упускайте возможность и пишите мне сейчас.(+)
-
@banofbot
-
пересилка паспортів за кордон можлива, якщо сам паспорт оформлювався в Україні, а не в ЗДУ. Консульство може впертись…а бувало, що й шли назустріч та пересилали паспорти.
-
ДП "Документ" не оформлює паспортів. Вони лише приймають заявку, сканують документи до Реєстру (вилучають недійсні документи) та видають вже готові. все оформлення відбувається в Україні, в ДМС
-
Закордонна дипломатична установа
-
це державна власність, розберуться😌
-
не в тому справа трохи Всі паспорти друкуються в Києві. проте сам процес ідентифікації особи (оформлення) відбувається в різних місцях. В ЗДУ вони самі перевіряють документи, якщо потрібно, то надсилають запити до України чи інших країн для перевірки інформації та видають рішення про друк паспорта, або про відмову. ось в цьому криється суть))) і логіка в тому, що якщо паспорт оформлювався (перевірка інформації, ідентифікація особи та рішення на друк) приймалось в Україні - тоді переслати за кордон можна, у зв'язку із наявним воєнним станом. а коли оформлюється паспорт в ЗДУ - то типу людина і так же в безпеці і може зачекати спокійненько
-
а відправка паспортів за кордон - це рішення ДМС)))
-
ЗДУ - це трохи інша інституція, яка навіть відноситься до іншого Міністерства)))
-
і саме це підприємоство оцифровувало всю міграційну документацію))))
-
тим паче, що ДП " Документ" - адміністратор ЄДДР))))
-
Це мені теж не цікаво. Мені потрібен сервіс, якого немає. Апойнтментів, до речі, теж немає на роки наперед. До речі, у 2018 році консульство у Барселоні працювало 4 дні на тиждень по 4.5 години. У 2023 році все те ж саме, хоча українців стало більше у рази. Ладно, це все не змінить ситуацію... Більше не офтоплю...
-
скиньте, будь ласка, посилання на джерело в особисті дякую