Імміграція до Манітоби
-
Не зрозуміла питання
-
Тобто AOR ви отримали з такою анкетою ?
-
Дякую!
-
Ну так і в мене було. Я вже на фініші
-
Анкету ми засабмітили на PR порталі, чекаємо підтвердження прийняття анкети -AOR. Зараз зрозуміли. Що не вписали імена українською
-
Все оформила Лист мені надіслало на пошту Але якийсь сбій в системі чи що Наново дає мені перепровірити дані на сайті Я вже пеееживаю щось там тиснути )) Просто ігнорувати?
-
Дякую)
-
Зробіть все можливе, щоб документи були дійсні: чи продовжені паспорти, що робиться за один день, чи нові. Якщо з якихось причин не вдається, то подаєте аплікації на нові перміти до закінчення дії чинних, пишите до IRCC через веб-форму і робите дії для продовження чи отримання нових паспортів.
-
Скажіть будь ласка, коли вже маєш АОR, тоді можна подавати дітям на перехідні перміти без продовженого паспорта ? ( паспорт і дітей закінчується 18 лютого 2024 ) . Чи терміново летіти і продовжувати термін діі паспортів і подаватись на стаді перміти( не дуже хочу зараз витрачатись на білети) .
-
Добрий день є хто з волонтерів в мережі мені потрібна допомога якщо можна напишіть в приват
-
Я залишив дружині повне генеральне доручення. Тож проблем бути ни має. Але знову ж таки, доцільність. З повагою.
-
Краще зробити новий паспорт