Імміграція до Манітоби
-
Дружина займається. Але поки що глухо. Ціни впали в 5 разів. Тож доцільність під дуже великим питанням
-
Я тому і запитую за дату бо роблю новий паспорт, його видадуть 15-20 числа березня місяця
-
Дружина в Україні. Доручення робив в листопаді в Україні
-
Так, але ворк перміт можуть дати до кінця паспорту, а у вас він до 25 року. Через рік будете знову з документами бігати. А так з новим паспортом менше проблем буде
-
Дуже дякую
-
Включно
-
Я можу до 31 заїхати в отримати на 3 роки перміт вірно? 31 число включно чи до 31 маст хев?
-
Вітаємо, Діана Довганич! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А ще таке питання в мене не буде проблем через те що приїжджаю з двома паспортами а. Коли оформляв візу був 1?
-
З мого досвіду 20 ти річної давності з консульствами — важливо до якого службовця ви попадете. Переважно службовці добре знають як робити типові речі (залежить від специфіки країни). Якщо в якійсь країни 99% українських громадян знаходяться в статусі іноземних робітників, консульство знає як працювати з такими людьми. А з 1% українців в іншому статусі вже не дуже знає. Мені було зручно поновити паспорт не там де я жила, а в Чехії. Але в консульстві в Чехії службовець в консульстві сказав мені що такий стан як у мене не можливий, я порушила закон і зараз мене арештують і депортують. Бо просто він у Чехії не зтикався з такими випадками як у мене
-
Я по відео робила