Імміграція до Манітоби
-
Ви зробили мій день 🤣🤣🤣
-
Та Монреаль не краще 😁 не налаштовуйтеся
-
А якщо більше ніж 100, то видадуть автоматично, позачергою
-
Вони відповідають 2 тижні 🙂 зазвичай
-
Пр простіше. З роботою по всій Канаді це відносно, хтось шукає тиждень хтось 3 місяця.
-
Українською Та по пошуку зможете знайти відповідь
-
Доброго времени суток, интересует информация, может кто знает, как долго работает подтверждение о несудимости в канаде, если я выезжаю со страны европы, 3 месяца как обычно? или она имеет неограниченное время действия, может кто сталкивался где-то с предоставлением этой справки, заранее спасибо за ответ!
-
Якщо не будете виїздити за межі Канади, то має бути дійсна весь час
-
Так. 2 тижні тому робили операцію, безкоштовно. Але краще уточнити
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка в цьому питанні;щойно отримав ROE від роботодавця в котрого відробив 7 місяців,але в пункті 13(occupation) не указали мою посаду.Я вже як майже три місяці працюю у другого роботодавця,та через три місяці планую подаватися на ПР,та клеймити досвід 1 рік відпрацьований у Канаді.Чи не вплине це на розглядання справи?
-
Доброго дня. Маю питання наступного характеру. Відкривали батькам візу CUAET і зробили їм відмітку що вони не планують працювати в Канаді,але зараз вони змінили свою думку та планують прилетіти в цьому місяці і лишитися. Чи запропонують їм work permit в аеропорту коли вони прилетять? Можливо хтось прилетів нещодавно зі схожою ситуацією?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, які є програми на подачу PR? Цікавить чи є окрема програма за родинними зв'язками (в мене є двоюрідний брат), де не потрібно мати пропрацьованих 6 місяців. Буду вдячна за зворотній звязок )