Імміграція до Манітоби
-
Доброго времени суток, интересует информация, может кто знает, как долго работает подтверждение о несудимости в канаде, если я выезжаю со страны европы, 3 месяца как обычно? или она имеет неограниченное время действия, может кто сталкивался где-то с предоставлением этой справки, заранее спасибо за ответ!
-
Якщо не будете виїздити за межі Канади, то має бути дійсна весь час
-
Так. 2 тижні тому робили операцію, безкоштовно. Але краще уточнити
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка в цьому питанні;щойно отримав ROE від роботодавця в котрого відробив 7 місяців,але в пункті 13(occupation) не указали мою посаду.Я вже як майже три місяці працюю у другого роботодавця,та через три місяці планую подаватися на ПР,та клеймити досвід 1 рік відпрацьований у Канаді.Чи не вплине це на розглядання справи?
-
Доброго дня. Маю питання наступного характеру. Відкривали батькам візу CUAET і зробили їм відмітку що вони не планують працювати в Канаді,але зараз вони змінили свою думку та планують прилетіти в цьому місяці і лишитися. Чи запропонують їм work permit в аеропорту коли вони прилетять? Можливо хтось прилетів нещодавно зі схожою ситуацією?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, які є програми на подачу PR? Цікавить чи є окрема програма за родинними зв'язками (в мене є двоюрідний брат), де не потрібно мати пропрацьованих 6 місяців. Буду вдячна за зворотній звязок )
-
Вітаємо, Mivinina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Він живе у Манітобі 8 років,він є громадянином Канади
-
Дякую вам за відповідь. Я так розумію що це реально?
-
Дякую. Можна ще питання на рахунок підтвердження роботи з України - я зараз чекаю дитину і не маю можливості працювати, але маю можливість підтвердити роки праці з України. Як це має виглядати?Чи може це бути референс лист довільної форми на англійській мові,де вказано скільки і на якій посаді я працювала в Україні? І на рахунок перекладів - маємо всі перекладені документи з України крім дипломів. Чи треба перекладені документи тут завіряти і може ще щось з ними робити? І де можна перекласти дипломи? Наперед вдячна за будь яку відповідь 🙂
-
Я перекладав дипломи у звичайного українського перекладача з клятвою (аудефітом). Більшого для ПР не вимагається.