Імміграція до Манітоби
-
Дитина: любий щоденнику, через мене мої батьки не отримали PR раніше, це неможливо, я збираю кошти на психотерапевта
-
Вітаю,збираю документи на виїзд,зробила нові свідоцтва про народження (були ще радянські) зробила апостиль а тепер вони мені підказують що ви перекладіть а тоді ще раз принесіть на апостиль (тобто подвійне апостилювання) Підкажіть будь ласка воно так треба чи то викачка коштів?
-
Можливо в людей немає дії
-
пошук по чату дасть відповіді 😌
-
Я дзвонив до ircc сьогодні на рахунок порталу 1 ,що мені він не прийшов , а final decision був 22 січня . Вони мені сказали ,що надіслали 23 січня (він мені не прийшов ) , але наскільки я знаю то відповідь на портал-1 ти маєш дати на протязі 7 днів . Як думаєте не буде проблем ? Бо 1 лютого це вже як би 8 днів , а він ще досі не прийшов .
-
Я бачу що люди замовляють справки про несудимість у консульстві, але дехто додає з Дії. Скажіть чому так? Ті що з дії не працюють?
-
Мені батько теж так казав. На жаль, він до цієї події не дожив. Але виконаю заповіт батька.
-
Зрозуміла, дякую
-
Думаю з дії теж підходить, багато хто пише що пасує. Ми щоб бути певними хотіли би з консульства запросити. Бо вразі чого, якщо б офіцеру не сподобалось то дають 30 днів щоб до грузити якісь документи яких не вистачає, якщо не помиляюсь. А довідка з консульства може не прийти так швидко