Імміграція до Манітоби
-
пошук по чату дасть відповіді 😌
-
Я дзвонив до ircc сьогодні на рахунок порталу 1 ,що мені він не прийшов , а final decision був 22 січня . Вони мені сказали ,що надіслали 23 січня (він мені не прийшов ) , але наскільки я знаю то відповідь на портал-1 ти маєш дати на протязі 7 днів . Як думаєте не буде проблем ? Бо 1 лютого це вже як би 8 днів , а він ще досі не прийшов .
-
Я бачу що люди замовляють справки про несудимість у консульстві, але дехто додає з Дії. Скажіть чому так? Ті що з дії не працюють?
-
Мені батько теж так казав. На жаль, він до цієї події не дожив. Але виконаю заповіт батька.
-
Зрозуміла, дякую
-
Думаю з дії теж підходить, багато хто пише що пасує. Ми щоб бути певними хотіли би з консульства запросити. Бо вразі чого, якщо б офіцеру не сподобалось то дають 30 днів щоб до грузити якісь документи яких не вистачає, якщо не помиляюсь. А довідка з консульства може не прийти так швидко
-
Дякую, я це бачила, і пошуком як там вище радили користувалась. Але бачу що люди продовжують у консульстві робити. Можна було не дублювати. Мені людина дала відповідь. Дякую.
-
Можливо, я помиляюсь, але ці запити на довантаження - ще ніхто ніколи не деталізував, вимагали довідку з консультва чи просто оновлену довідку про несудимість. Я тут вже близько року в цьому чаті і ні разу, жодного дозапиту про довідку саме засвідчену в консульстві ні одна людина не написала
-
В Саскачевані ще є непоганий чат. Але цей звісно більш інформативний
-
Люди роблять в консульстві, тому що інстаграм переповнений блогерів, бюро перекладів, імміграційних консультантів тощо, які транслюють цей шлях як єдиний. Такого чату, як цей, насправді в жодній провінції більше немає і джерел інформації не так багато. Тому це як загальний сенс і цих людей, які засвідчуються в консульстві, можна зрозуміти, адже ніхто не подається на імміграцію з позиції "раптом проканає")
-
Я запостила своє питання стосовно специфічного саскачеванського афідевіту в чаті Саскачевану два дні тому (те, яке постила і тут), мені взагалі ніхто не відповів, хоча абсолютно кожен, хто подається на піар в Саскачевані, точно знає відповідь. Може, там більше ботів, в тому чаті, ніж живих людей)
-
чому не звернутись до канадського?
-
Провінція Саскачеван вимагає нотаріально завірену власну форму афідевіту, вона у них на сайті. Мої друзі зараз розбираються, що робити, український нотаріус не може її засвідчити, а їхні документи вже перекладені
-
спецефічний афідевіт? хіба він не одного зразка?