Імміграція до Манітоби
-
Можливо, я помиляюсь, але ці запити на довантаження - ще ніхто ніколи не деталізував, вимагали довідку з консультва чи просто оновлену довідку про несудимість. Я тут вже близько року в цьому чаті і ні разу, жодного дозапиту про довідку саме засвідчену в консульстві ні одна людина не написала
-
В Саскачевані ще є непоганий чат. Але цей звісно більш інформативний
-
Люди роблять в консульстві, тому що інстаграм переповнений блогерів, бюро перекладів, імміграційних консультантів тощо, які транслюють цей шлях як єдиний. Такого чату, як цей, насправді в жодній провінції більше немає і джерел інформації не так багато. Тому це як загальний сенс і цих людей, які засвідчуються в консульстві, можна зрозуміти, адже ніхто не подається на імміграцію з позиції "раптом проканає")
-
Я запостила своє питання стосовно специфічного саскачеванського афідевіту в чаті Саскачевану два дні тому (те, яке постила і тут), мені взагалі ніхто не відповів, хоча абсолютно кожен, хто подається на піар в Саскачевані, точно знає відповідь. Може, там більше ботів, в тому чаті, ніж живих людей)
-
чому не звернутись до канадського?
-
Провінція Саскачеван вимагає нотаріально завірену власну форму афідевіту, вона у них на сайті. Мої друзі зараз розбираються, що робити, український нотаріус не може її засвідчити, а їхні документи вже перекладені
-
спецефічний афідевіт? хіба він не одного зразка?
-
Та я про внутрішні розпорядження більше. Чи вже реально це працює... Бо й про інвалідів писали. А вже тожі з України не випустили. Хоча закону ще нема. Чи було тут обговорення, не можу знайти. Що літали нещодавно та не ставали на облік. Дуже стресую з приводу цього. Паспорт треба. А на облік не хочеться
-
Я ж пишу, вони вже все переклали, там велика купа документів на багато грошей
-
Доброго дня роз'ясніть мені будь ласка Your intended occupation in Manitoba, це те чим я планую займатися в майбутньому у Манітобі, то б то якщо я не хочу лишатися в майбутньому на тій роботі якій я зараз, то маю написати те чим би хотіла займатися? І обгркнтувати свою відповідь які наступні кроки для цього буду робити правильно?
-
Відмотайте на позавчора, я постила цей документ, там конкретна форма подачі
-
Ну, то можна скористатись перекладом канадської компанії, яка поставить і апостиль і свою печатку
-
Так перекладач в Україні, перекладали в українській агенції. Агенція сказала, все, що треба, все нададуть і з усім сприятимуть, але нотаріус це не засвідчить
-
закон ще навіть не розглядали, а в силу він вступає через місяць після прийняття
-
просто афідевіт це по факту клятва про те, що переклад правдивий і його ставить перекладач, до чого тут нотаріус я не зовсім розумію
-
Доброго дня! Хто нещодавно подавав документи на новий закордонний паспорт в Едмонтоні? Вже по новому закону, треба ставати чоловікам на військовий облік? Чи ще не просять? Важливе питання. Запис на 1 березня. Якщо треба подавати, то й летіти не будемо.