Імміграція до Манітоби
-
А там взагалі повна тиша. Ніяк не потрапити в чергу. Взагалі ніяк. То бачу, що дуже багатл хто їде в Едмонтон. Ніби , нікому не відказали?
-
ну цей,ти того...у українців подача документів екстериторіальна 🙄
-
Я також не чула про консульський округ.
-
Зазвичай на тому ж листі треба, бо якщо окремо, то можна до будь чого його прилетіти, до чого перекладач і не має відношення. Але якщо тексту багато, на всю сторінку, то афідевіт вже немає куди писати, то зазвичай перекладач/бюро ставить там тільки свою печатку, а вже сам афідевіт йде наступною сторінкою.
-
Вітаємо, Max Candle! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Та легко.😅 Якби на це діло посадили умовного 3го секретаря який би лише цим займався, а так.🤷♂️ Хтось шось забуде чи не візьме з доків, принесе фотку дитини зроблену в умовній вані на фоні білої плитки, а в цей час ще хтось рветься забрати/подовжити паспорт, або привів дитину за руку, бо типу «ну а шо робить, вам же не важко нас прийняти, раз ми вдвох прилетіли», +горять сроки якогось «надважливий циркуляр» з центру, по типу Порахувати скільки пам’ятників Шевченка в країні перебування і тд., ото 45-60хв і виходить.
-
Добрий день шановні пані та панове. Час від часу я переглядав цей канал для того, щоб подивитись #timeline товариства. Тепер настав час не тільки брати але й дати. Ось #timeline моєї сімʼї: - [ ] Documents preps since November 29, 2022 - [ ] EOI submission - March 10, 2023 - [ ] Invitation to apply - March 20, 2023 - [ ] MPNP submission - May 3, 2023 - [ ] MPNP received - May 30, 2023 - [ ] Federal Level submission - June 14, 2023 - [ ] AOR - November 7, 2023 - [ ] Biometrics request - November 7, 2023 - [ ] Biometrics submission - November 24, 2023 - [ ] Pre-arrival services message - November 28, 2023 - [ ] Portal 1 - November 29, 2023 - [ ] Portal 2 - January 10 - [ ] eCOPR - February 1 Дякую всім!
-
капець... я за годину в Польщі, коли підміняла інспектора, то виходило 5-6 заяв-анкет...або 3, якщо із територій, які із 2014 року непідконтрольні Україні...і то це було довго... а в Консульствах мінімум же документів потрібен, майже нічого...і так довго 🙄 дитячі фото, які зроблені самостійно - це взагалі біль та печаль...особливо, коли намагаються типу вирізати та відредагувати 🙄😅🙈 мій особистий рекорд був - це сфоткати дитину, якій 3 дні...просто із пологового привезли оформлювати закордонний паспорт, бо через 3 тижні відлітали у відпустку 🙈🙈🙈🙈🙈
-
Підкажіть, такого завірення перекладачем достатньо? Бо бачу, що місцями по півсторінки печатними літерами розписують, що клянуться, сертифіковані, серії та номери документів вказують
-
більше витратять...не раціонально
-
зараз такого розділення не має. це в минулому.
-
на гарячій лінії питають, чи можна оформити закордонний паспорт? чи ще краще..."а де мій паспорт"?))))