Імміграція до Манітоби
-
Уточнення! Лист стосується мого сина, звірив UCI номера заявок. У нас однакові імена. Синові лише 9 місяців зараз, він теж проходив медичний огляд в того ж лікаря в той же день, в Assiniboine Clinic 8 липня. Чи варто писати на IRCC Webform?
-
Але як звертатися до лікаря і що робити з результатом, якщо це він повинен його відправити, а не пацієнт?
-
Доброго вечора! В когось була ситуація, що прийшов лист на емейл від IRCC про те, що 90 днів після приїзду вже пройшли, а вони досі не отримали результату вашого медичного тесту? Медичний тест було пройдено ще 8 липня в Assiniboine Clinic. Отже, лікар забув повідомити їх, мабуть. Там пише що вони ще почекають 60 днів, а тоді будуть вжиті appropriate enforcement action. Що робити в такій ситуації?
-
Нагадую для тих, ХТО ПОЗА МЕЖАМИ КАНАДИ. Конгрес Українців Канади у Манітобі має окрему програму підтримки по імміграцї українців через віртуальний ОЗНАЙОМЧИЙ візит. Ця програма підвищує шанси для отримання номінації від провінції і дає додаткові бали. uccmanitoba.ca/2022/09/immigration-to-manitoba/ Для тих, хто вже в Канаді по CUAET, ця програма не підходить.
-
Скажіть будьласка ,чи є можливість продовжити дозвіл на роботу,якщо спливе 3 роки,через роботодавця?
-
Дякую
-
Дякую вам щиро
-
Дякую
-
Нажаль ,не вистачає 5 балів
-
Скажіть будьласка чи може чоловік приїхавши по програмі Guaet подати на PR,не будучи громадянином України!мені сказали що в'їхати може а на PR подавати ні,по іншим імігріційним програмах?
-
Чи може податися мій чоловік по цій спрощенній програмі,але він іноземець( сірієць по паспорту) і має тільки посвідку на постійне місце проживання в Україні, бо він набирає 60балів.