Імміграція до Манітоби
-
Як можна глянути ,як набрати балів,якщо мені за 35 то скільки дають,і якщо освіта не закінчена вища чи рахується чи тільки школа в такому випадку?наявність друзів в цю спрощену категорію входить чи ні?
-
Ось реальний кейс. Людина вже відпрацює 6 місяців у листопаді, англійську здала на СLB4, але балів все одно не вистачає для окремої вибірки\SWO. Не може підтвердити роботу за межами Канади. єдиний варіант покращити мову або йти через загалний пул SWM, але там бал зараз дуже високий 616, можна сидіти рік у тому пулі.
-
У мене колись було навпаки: я не мав виписки до диплому бакалавра, а до магістра мав. То офіцер прислав запит, чому я не додав виписку до диплому бакалавра. А університет не видавав тим, хто зразу йшов у магістратуру. Писав лист-поясненя, що виписка до магістра має всю інформацію за 5 років
-
Доброго вечора я тут нервую, що маю диплом спецiалiста хiмiк технолог, але не маю додатку з оцiнками до нього( треба було заплатити за той документ з оцiнками,а ми на той час не мали грошей), та маю диплом бакалавра,знову ж таки хiмiк технолог, з оцiнками( тобто для бакалавра додаток до диплому маю). З чим краще подаватися бакалавр чи спецiалiст у цьому випадку? Щиро Дякую, пан Wes