Імміграція до Манітоби
-
Це і є шаблон, заповняти для головного апліканта, потім для депендантс Якщо у вас троє людей у заявці, то три шаблони із інформацією по кожному. Ivan Ivanenk Шаблон Oksana Ivannenko Шаблон Taras Ivannenko Шаблон
-
Самі питання ? Символи дивні, але це воно?
-
Там же шаблон є у тексті листа?
-
Ну яка різниця :) там фактично дубляж у pdf
-
Дякую
-
З ПР. Але якщо ви були на робочому перміті, то вам зарахується певний час, але максимум до 1 року.
-
Але мені пдф не додали у лист
-
Подається заявка на сім'ю, але там оремо по кожному заповняється документи. Якщо є 18 років, то окрема заявка вроді. Всі, хто має 18+ років, мають підтвердити мову та здати тест на громадянство.
-
Підкажіть, будь ласка, на майбутнє. Процедура така сама? Основний аплікант подає заявку на себе і депендентс до 22 років? Я з 2ма дітьми.
-
Дякую !
-
Вітаю! Дозапит яких документів був ?
-
Дякую.
-
Pay stubs з роботи за ті 6 місяців що я клеймила як досвід у Канаді, bank statements from June to December. Ще був дивний запит надати телефон співробітника, який працює поряд зі мною і знає всі мої щоденні обов‘язки. Хоча звісно в Employment Verification Letter був телефон HR
-
Через кілька місяців перестанете то робити… в мене до зміни надпису було 6 місяців і 19 днів
-
А який у Вас teer був ?
-
В мене вчора змінився, сьогодні отримала. Та точно тримаєте🙌
-
Teer 1
-
А в мене вчора статус змінився на «Assessment Completed» і щось поки листа немає на пошті 🤷♀️ трохи хвилююся…
-
Дякую А якщо я в Канаді То чи треба копіювати останні 2 строки ?там де If you are not inside Canada o When is your expected return date (YYYY/MM/DD): o In which country are you currently located: І залишати їх пустими Чи взагалі не копіювати ?
-
Вітаю! Нарешті 🙏
22 Jan 2023, 05:40
122530/230260
5 minutes ago