Імміграція до Манітоби
-
Ось реальний кейс. Людина вже відпрацює 6 місяців у листопаді, англійську здала на СLB4, але балів все одно не вистачає для окремої вибірки\SWO. Не може підтвердити роботу за межами Канади. єдиний варіант покращити мову або йти через загалний пул SWM, але там бал зараз дуже високий 616, можна сидіти рік у тому пулі.
-
У мене колись було навпаки: я не мав виписки до диплому бакалавра, а до магістра мав. То офіцер прислав запит, чому я не додав виписку до диплому бакалавра. А університет не видавав тим, хто зразу йшов у магістратуру. Писав лист-поясненя, що виписка до магістра має всю інформацію за 5 років
-
Доброго вечора я тут нервую, що маю диплом спецiалiста хiмiк технолог, але не маю додатку з оцiнками до нього( треба було заплатити за той документ з оцiнками,а ми на той час не мали грошей), та маю диплом бакалавра,знову ж таки хiмiк технолог, з оцiнками( тобто для бакалавра додаток до диплому маю). З чим краще подаватися бакалавр чи спецiалiст у цьому випадку? Щиро Дякую, пан Wes
-
Якщо є 60 балів, то потрібно подаватися. Це найшвидший шлях. Всі решту шляхи йдуть через загальні пули, де є десятки тисяч аплікантів. Якщо хтось із роботи може дати референс, то офіцер може і прийняти це. Крім того, ви електронного можете витягнути довідку ОК5/7 - це буде офіційно підтвердження, що там працювала дружина. А у листі референсів від співробітників можна описати обов'язки та фултайм роботу, кількість годин.
-
Ще не подавались, ще місяць працювати, але питання в тому, що жінка не має зв'язку з роботодавцем зі зрозумілих причин, тому стаж викреслюємо бали і виходить трохи більше 60 балів. Освіта від WES "master degree". То і гадаємо подаватись як є з тими невисокими балами чи шукати якісь інші шляхи((