Імміграція до Манітоби
-
Де ви взяли цю статистику? Яке середнє між поратлом 2 та eCoPR?
-
А куди збираєтеся йти вчитися?
-
Мені в Березні норм. Раніше все одно не вспіваю іти на навчання (а там треба ПР)
-
-
Спасибі! Вам також швидкого і легкого ПР)
-
Чудовий план! Бажаю вам скорішого отримання PR та ліцензії :)
-
Подався на підтвердження досвіду електрика. Але в мене освіта Універ. Диплом спеціаліста не підійшов. Зараз роблю через WES диплом бакалавра. Якщо зарахують все - то зразу екзамен і ліцензія.Але всіх дисциплін може не вистачити. Тоді на апрентісшіп на 3 чи 4 рік, а там вже потрібно ПР
-
І ще хотіла запитати, щодо звʼязків з провінцією. Якщо є друзі канадці яких зустріли вже в Канаді приблизно 2 роки тому і ми спілкуємось, вони якось можуть виступати в аплікації як близькі друзі і додати балів? Чи якось посприяти? Типу листа звернення написати, що підтримують і тд Чи немає сенсу?
-
Добрий ранок. Підкажіть , будь ласка, а то я вже зовсім заплуталася, переклад документів простр з печаткою агенства , без афідевіту, і завірені в Іміграційному центрі підходить ? Дякую.
-
Дякую.
-
При раптовій втраті перміта (документа) чи потрібне його відновлення чи воно десь у базах є і то не треба? І якщо треба, то як відбувається процес відновлення? Дякую.