Імміграція до Манітоби
-
Як я писав раніше, ЕОІ тільки перший крок. Навіть якщо відібрали всіх, це не означає, що всім тим дадуть номінацію. Вже є проблеми (четверо людей мені написали), бо люди понаписували про стаж, а підтвердити не можуть. Дуже хотіли пройти ЕОІ, а реально стаж не порахували і не мають документів від роботодавця. Вам буде дано 60 днів для подання документів після отримання LAA. Якщо під час ЕОІ ви клеймите, що маєте 4 роки стажу, то потім ви цього змінити не можете - рахуйте по місяцях, чи у вас вистачає стажу. Те саме стосується і освіти. Наприклад, якщо ви не впевнені, що вам молодший спеціаліст відповідає one post secondary program of two years or longer, то не пишіть це. Ви не зможете змінити інформацію, і засабмітити нове ЕОІ можна аж через 6 місяців.
-
Всім доброго вечора. Хто має проблему з переїздом до Канади за візою SJTD (одноразова віза на А4 папері) Останній 4 тижні прикордонники з Польщі, Німеччини, Франції та інших країн не випускають українців без закордонних паспортів. Є група, де люди обговорюють цю проблему, можу дати посилання в приват.
-
Все приходить на ваш e-mail
-
Бухарест. Ми вчора тільки надіслали в агенство.
-
Через скільки отримала паспорт? В яку країну вони відправляють на вклеювання?
-
SWO там зараз є окрема вибірка по украйнцям, що набрали 60+ балів, але всередині черги там так само розподіл по балах чи ця інфа не уточнювалась? Чи взагалі це не має значення там беруть усіх хто будет з відповідними 60+ балів і не має значення 63 або 75 набрав подавач?
-
Хоча знайома відправляла місяць назад за 1200
-
Корал тревел, 2000грн.
-
Яке агенство і яка ціна?
-
Добрий вечір, ми тільки відправили на вклейку через тур.агенство.
-
Скажіть будь ласка моя мама не подала на Work permit на початку ще не було зрозуміло чи пенсіонерам будують давати. І ми в анкеті не подали. Зараз хочемо подати і спробувати відразу в аєропорту та якщо вона не отримає дозвіл на роботу чи може вона податися на медичну страховку та фінансову допомогу. Дякую.
-
Для SWM може і не підійти, бо там чітко пише фултайм і не контракт. Хоча це буде залежати від офіцера. Краще напишіть їм напряму і запитайте. Але я думаю, що це б мало підійти ✌️ Для SWO, або окремого стріму для українців, які можуть набрати 60 балів, таке додать вам 12 балів за конекшн із провінцією, якщо працювали фултайм більше 6 місяців.