Імміграція до Манітоби
-
План по PNP на цей рік 110000. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2024-2026.html
-
Для PR це не є обов'язковим документом. І це можливо зробити тільки в Україні при особистому прийомі.
-
Доброго дня. В березні планую розпочинати процес подачі документів на PR. А в травні старшому синові виповнюється 18 років. Питання по отриманню паспорту громадянина України. Підкажіть, будь ласка, в кого був такий досвід як це зробити?
-
Добрий день!Таке питання-В Україні маю 20 років трудового стажу,але підтвердити не можу-бо територія окупована і тих хто раніше там робив вже немає.Чим можна підтвердити мій трудовий стаж?Чула про витяги з пенсійного фонду про сплату налогів .Я не ФОП,працювала на підприємстві
-
Але закордонний паспорт обов'язково
-
Дуже дякую 😊. Хоч одна проблема відпала
-
Тоді жодних проблем. Я чомусь була впевнена, що потрібно буде його паспорт підгружати при подачі на PR. А взагалі на якомусь етапі отримання PR або громадянства йому паспорт громадянина України буде потрібен?
-
Має бути або лист від роботодавця на фірмовому бланку, або листи-референси у довільній формв від ваших колишніх колег, які б підтверджували ваші роки роботи, посаду і обов'язки.
-
Та да. Якщо врахувати що більшість з 200000 Українців буде подаватись/отримувати в цьому році і по PNP, то мало. Є ще ж індуси, китайці, філіпінці, суданці, мексиканці.......
-
Дякую 😊. Гарного вам дня
-
Закордонний є звичайно. А підкажіть коли закінчиться термін дії чинного і будемо виготовляти новий, потрібен буде паспорт громадянина України?
-
Дякую Вам