Імміграція до Манітоби
-
Яке агенство і яка ціна?
-
Добрий вечір, ми тільки відправили на вклейку через тур.агенство.
-
Скажіть будь ласка моя мама не подала на Work permit на початку ще не було зрозуміло чи пенсіонерам будують давати. І ми в анкеті не подали. Зараз хочемо подати і спробувати відразу в аєропорту та якщо вона не отримає дозвіл на роботу чи може вона податися на медичну страховку та фінансову допомогу. Дякую.
-
Для SWM може і не підійти, бо там чітко пише фултайм і не контракт. Хоча це буде залежати від офіцера. Краще напишіть їм напряму і запитайте. Але я думаю, що це б мало підійти ✌️ Для SWO, або окремого стріму для українців, які можуть набрати 60 балів, таке додать вам 12 балів за конекшн із провінцією, якщо працювали фултайм більше 6 місяців.
-
Доброго дня! Шукаєм роботу без кваліфікаціїї бажано у Вінніпезі , чи може хтось вже влаштувався, та там ще потребують людей ?
-
Привіт, скиньте і мені в особисті. Ми сьогодні прилетіли, дякую
-
Дякую, все видали і дітям і нам, правда спізнилися на рейс і поміняли білети на ранок. Офіцер попався україномовний і людей було чотири сім'ї і троє людей. Нам видав останнім, хоч нас усі пропустили, ще й дівчина попросила нас оформити першими, бо пересадка. А принципово підзивав інших. Всі були здивовані. Чекали хвилин 25. Не вистачило 8-10 хв. Може і добре, бо вчора всеодно в готелях не було місця