Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка хто отримував довідку про несудимість з Польщі, її можна отримати зразу на руки чи необхідно аби консульство відправляло його безпосередньо в офіс IRCC?
-
Вітаю! Ситуація наступна: компанія в якій я працюю обʼєднується з іншою і буде змінено назву. Я так розумію що фактично це зміна роботодавця, правильно? Ми зараз на етапі очікування номінації. Коли я маю про це повідомити? Коли вже буде letter of employment з новою назвою?
-
Привіт, заповнюю форму ІММ0008 і там питання щодо проживання в інших країнах і закінчення immigration status, то я вказую коли я покинула країну чи вказування дату закінчення resident permit?
-
Я знімала обмеження двічі. Вперше дали на той самий строк, через строк дії паспорта. Потім отримала новий паспорт і знову подалася на ворк перміт. Нічого, видали ще на 3 роки. Нічого не пояснювала чому вдруге подаюся на зняття, думаю було очевидно, раз видали довший перміт. Тому яка різниця знімав обмеження вже чи ні. Якщо було одразу на 3 роки, то знімай/не знімай обмеження, не видадуть на довше. По крайній мірі з усіх знайомих хто подавався, отримав з таким де строком, що і був.
-
Такі і пишіть U
-
Ні, якщо вас не звільняють, то це не зміна роботодавця.
-
Мені видали на три роки, але не від дати в'їзду, а від дати погодження перміту. Тобто на 2.5 роки, дефакто.
-
Як знайдете відповідь - поділіться, будь ласка.
-
Доброго дня! А Ви в аплікації на новий ворк перміт вказували лише новий паспорт (ніде не зазначали про зміну паспорту)?
-
Ну в аеропорту, у день прибуття видали на 2,5, а не на 3? Дія паспорта довша перміту? Якщо так, то варто подаватися на новий ворк перміт
-
Нажміть на Help або ?, там буде пояснення
-
ITA не треба. То для громадян ЄС. CTN KTN теж не треба
-
Друзі, питаюся для знайомої, яка планує прилетіли з Польщі. При реєстрації квитків, запросили деякі документи. Хто з таким зтикався чи треба робити при реєстрації на рейс - Canadian Travel Number - CTN і Known Traveler Number - KTN або numer redress. І чи треба оформлювати за 7 дол eTA якщо людина має канадську візу і діючу карту часового побуту?
-
В відео про те як заповнювати дану анкету немає такого віконечка. Хвилююся чи правильно я все роблю і чи не зробила помилки при заповненні(
-
Так і так. Подаюся.
-
Ви часом не вибрали в eligibility, що маєте invitation to apply under strategic initiative?
-
Wes дякую Вам безмежно за підказки і допомогу! Я заповнювала вчора анкету до 3 ночі, зробила помилку))) а потім не спала ще до 6))) дякую що підказали що я зробила не так.
-
Скільки коштує подача на номінацію 1 людини?
-
Теж хочу подякувати за цю групу і відео. Цю інформацію можна було продавати за гроші, але завдяки вам я вчора заповнила номінацію самостійно 🥰
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
123171/229621
15 minutes ago