Імміграція до Манітоби
-
Можу вам в приватні написати? У мене дуже цікавий кейс
-
Шо це таке
-
Те ж саме. Поїхав з України на навчання у 2019му, ще задовго до призовного віку. Коміссію після школи проходив, але жодних справок немає. Після того як поїхав, ще декілька разів був в Україні, останній раз у 2021му. А вже після 21го приходили повістки на медогляд на мою адресу. Ніколи не служив, жодне звання немаю. Зараз через приватну службу достаю витяг про несудимість. Цікаво, що там написано буде, лол.
-
Та не можна відкрити картку чи взагалі рахунок в будь-якому банку без ІПН
-
Можна не мати взагалі ніякого місця реєстрації…це не обов’язково
-
Нема нічого
-
Та блін, не в тому справа. Я тому і хотів пояснити ситуацію.
-
Я не хочу стати ухилянтом без свого відому та мати проблеми, бо якщо повістка прийде, то вона прийде в той центр для безхатьків,де я прописана Бо батьки продали житло в тому місці і переїхали в інше, а мені потрібна була там прописка, бо я нікуди не їхала
-
Всім, хто отримав LAA. Дехто пише у приват із схожими запитанням про помилку. Після отримання LAA ви ще раз проходите опитування, заповнюєте ті самі відповіді, що під час ЕОІ. АЛЕ! Не відмічаєте, що ви маєте Invitation to apply under strategic initiative. LAA НЕ Є цим запрошенням. Вже 4 людей написало в приват із також самою помилкою.