Імміграція до Манітоби
-
Довідка про відсутність судимості в США, наш досвід. Посилання на інструкцію: www.fbi.gov/how-we-can-help-you/more-fbi-services-and-information/identity-history-summary-checks 1. Ми заповнювали форми онлайн 2. Відбитки пальців здавали тут: http://pardonservices.ca/fingerprinting-winnipeg/ (є ще пару інших локацій по Вінніпегу). Відбитки коштували 80 cad. 3. Сплатили одразу при заповнені онлайн аплікації по 18$ за людину це десь 24 cad. Анкета дуже проста. Дуже важливо перший мейл з пін кодом не видалити! Він потім потрібен щоб завантажити результати 4. Відправляли відбитки пальців лише звичайною поштою. В конверт поклали відбитки мої та чоловіка, та треба роздрукувати мейл який ви отримаєте після сплати онлайн анкети В тому ж мейлі буде і адреса куди треба відправити відбитки Відбитки зробили 8 січня, відправили звичайною поштою в той же день. Онлайн відповідь отримали сьогодні 5 лютого. Зайшла скачала результати - все Менше місяця #usa #police #certificate #criminal #check #fbi #довідка #сша
-
Я декларувала 12 тиc, але того ж місяця купила дітям ліжка та матраци і дещо для дому, потім платила за подачу на федеральний етап, тож суму мала значно нижчу. Переживала за це, чекаю вже на eCoPR
-
Я просто відняла від виписки приблизну саму, що мала сплатити за аплікацію . Там звісно ніхто до копійки не підраховує. Просто якщо на рахунку 5 тис, а борг на кредитці 2 тисячних, то можуть бути питання. Залежить як поталанить з офіцером.
-
Скажіть, будь ласка, а як Ви зверталися до ДМСУ? Особисто чи електронною поштою? Я чому питаю - в пʼятницю я написала на їх ел.пошту, а сьогодні мені прийшла відповідь з описом як це треба було зробити правильно (роздрукувати та заповнити заяву, та прикріпити скани документів). Ви також робили і не допомогло? Чи ні?
-
В українців подача документів екстериторіальна. Можна подавати де завгодно. Багато хто летить до Європи та подає документи в центри ДП «Документ», бо не треба чергу ловити, можна і в живій черзі зачекати
-
А новий паспорт підтягнувся? В чоловіка новий паспорт місяць тому виготовлений і не підтягнувся
-
Дякую!
-
SWO потрібні та SWM бажано мати але ваша заробітна плата може рахуватися по SWM.