Імміграція до Манітоби
-
Я декларувала 12 тиc, але того ж місяця купила дітям ліжка та матраци і дещо для дому, потім платила за подачу на федеральний етап, тож суму мала значно нижчу. Переживала за це, чекаю вже на eCoPR
-
здається старий медогляд діє до жовтня 2024 для подачі на ПР, може це продовжать але в будь якому випадку вам надішлють запит, якщо потрібно буде самому не треба завчасно нічого робити
-
От і я не розумію як правильно зробити. Щоб заплатити за 5-х + біометрія, то це чимала сума. І думаю, спочатку оплатити, тоді виписку взяти, чи це нормально, що візьму виписку, а потім рахунок зменшиться на 3к+... Хтось може підказати?
-
Я просто відняла від виписки приблизну саму, що мала сплатити за аплікацію . Там звісно ніхто до копійки не підраховує. Просто якщо на рахунку 5 тис, а борг на кредитці 2 тисячних, то можуть бути питання. Залежить як поталанить з офіцером.
-
Це все потрібно для тих хто податися по SWO або по SWM теж треба щоб заявлені кошти були на рахунку до подачі на федеральному рівні ?
-
Підкажіть коли ви подавались на номінацію?
-
Доброго ранку, є хто з long haul company drivers хто подавав на повернення податку 120 доларів за харчування в дорозі?
-
Скажіть, будь ласка, а як Ви зверталися до ДМСУ? Особисто чи електронною поштою? Я чому питаю - в пʼятницю я написала на їх ел.пошту, а сьогодні мені прийшла відповідь з описом як це треба було зробити правильно (роздрукувати та заповнити заяву, та прикріпити скани документів). Ви також робили і не допомогло? Чи ні?
-
Бачу що часи роботи IRCC до 4 години вечора . Чи це стосується також дзвінків ?
-
Ні, мені не допомогли звернення, порадили отримати новий паспорт, що і зробив
-
В українців подача документів екстериторіальна. Можна подавати де завгодно. Багато хто летить до Європи та подає документи в центри ДП «Документ», бо не треба чергу ловити, можна і в живій черзі зачекати
-
При виготовленні нового внесли ІПН в мій обліковий запис (паспортна картка чи як там) і підтягнулися обидва
-
А новий паспорт підтягнувся? В чоловіка новий паспорт місяць тому виготовлений і не підтягнувся
-
Дякую!
-
Якщо ви регулярно платите кредитну картку, то ніякі виписки не потрібно додати.
-
SWO потрібні та SWM бажано мати але ваша заробітна плата може рахуватися по SWM.
-
Отримала сьогоднi Portal 2. Це для тих хто ще очикують
-
Хтось залишився з тих хто не отримав портал 1 ,люди в яких final decision був в районі 15-30 січня ? Бо в мене вже підгорає…
-
Дякую
-
Відео і не тільки в закріплених
22 Jan 2023, 05:40
123422/233552
about a minute ago