Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, а як Ви зверталися до ДМСУ? Особисто чи електронною поштою? Я чому питаю - в пʼятницю я написала на їх ел.пошту, а сьогодні мені прийшла відповідь з описом як це треба було зробити правильно (роздрукувати та заповнити заяву, та прикріпити скани документів). Ви також робили і не допомогло? Чи ні?
-
В українців подача документів екстериторіальна. Можна подавати де завгодно. Багато хто летить до Європи та подає документи в центри ДП «Документ», бо не треба чергу ловити, можна і в живій черзі зачекати
-
А новий паспорт підтягнувся? В чоловіка новий паспорт місяць тому виготовлений і не підтягнувся
-
Дякую!
-
SWO потрібні та SWM бажано мати але ваша заробітна плата може рахуватися по SWM.
-
Чекайте, я може вас неправильно зрозуміла. Ви просто подали на федералку і ще нічого не отримали, правильно? Ні номеру справи, нічого?
-
Добрий день панове, Підкажіть розібратися з питанням по SWO. Чи потрібно мати ongoing employment тут в Манітобі якщо подаватися по SWO чи можна працювати на іншу провінцію віддалено?