Імміграція до Манітоби
-
От я теж так вчора подумала, а сьогодні вирішила перепитати, бо шось не сходиться 😅
-
Я просто перелякалася спочатку, бо думала, що це вже після AOR таке мовчання 4 місяці. Скоро прийде я думаю
-
t.me/uccmb/150816
-
Я власне далі і написала, що це ок, я просто вчора не вірно зрозуміла запитання.
-
А це хіба не ок? Я так розумію, що AOR ще не було. А очікування AOR і пів року ок
-
Дякую за відповідь! Там вказано, що треба відповідати Так. Це вірно навіть, якщо зараз не працюєш, а тільки шукаєш нову роботу?
-
Портал 2 прийшов з Монреалю? Чи там вже не вказано звідки ?
-
Дякую
-
@katharine_k хоче кікнути @Salazar_12M з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
I sell Revolut, WIse, Bunq, Stripe bank accounts. Contact: @L9IMA
-
Не вказано
-
Наскільки я памʼятаю , то для сво вказувати - ні , для свм- так . Передивіться відео з заповненням , там це обговорювали
-
Доброго дня, питання щодо медогляду при заповненнi заявки на подовження пермiту, медогляд пройшов бiльше року тому, Чи можно його застосовувати? та як правильно вiдповiсти на питання: "Чи проходили медогляд за останнiй рiк"? Я пам'ятаю що вже були такi подiбнi питання, Але не знайшов по чату, тому прошу вибачення що дублюю
-
Після того, як заявку відправите побачите, що medical exam is not required
-
Відповідаєте, "ні", та додаєте старий перміт у заявку.
-
Дякую за допомогу
-
Нічого не треба додавати. Ваш медогляд є в ситемі, він автоматично підтягнеться їм, коли вони будуть вашу заявку розглядати
-
Так, медогляд. Ну, не має, то не треба додавати. там вище вже відповіли, що просто з'явиться що воно не треба тоді..
-
Ви маєте на увазi старий пермiт чи старий медогляд? Та питання куди саме додавати? Бо такого вiкна немає для пермiту та вiкно для завантаженню медогляду зникає якщо вiдповiдати "нi"
22 Jan 2023, 05:40
123456/233946
42 minutes ago