Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Потрібна довідка про несудимість з Польщі. Шукав по пошуку, пишуть про покрокову інструкцію, але лінк не знайшов. Чи є у когось?
-
Доречі на EOI в мене було капец мало балів(через првязку до іншої провінції) - як мене вибрали?🤔
-
t.me/uccmb/151676
-
Last does not mean least
-
Доброго вечера! Я правильно розумію, якщо в мене безстроковий employment, то через 6 місяців я можу подаватись лише на SWM якщо я продовжую працювати на того ж роботодавця? SWO в випадку, якщо я змінюю роботу?
-
Дякую!!!
-
t.me/uccmb/88373
-
5-6 місяців триває у багатьох
-
З приватних переписок. PFL щодо підтвердження фінансів. Людина засабмітила аплікацію (3 депендантс) на SWO 5 місяців тому, гроші мала, виписки були з банку. Тиждень тому офіцер прислав запит на новий proof of funds. Людина витратила 50% settlement funds, які призначалися для ПР шляху. З робити зараз звsльнилась, тобто офіцер навіть по SWM не може дати номінацію. Зараз відзиває аплікацію на номінацію, щоб не було відмови.
-
Вітаю всіх. У кого подібна ситуація. Розгляд подачі на номінацію вже триває біля 2 місяців
-
Дякую!
-
Якщо працюю більше року(звільнятись не збираюсь)...і в аплікації рекомендують мати на рахунку 10.000 cad, але їх нема(планував зібрати до літа), подавати скільки є? Це нічого не зіпсує?
-
Дякую. Набираюсь )
-
це нічого не означає, наберіться терпіння.
-
Саме стадія розгляду? В мене триває з 15 червня, і зараз стадія в процесі 2 місяці
-
Anna, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Для SWM це ок.Для спецвибірки обовязково потрібно мати вільні кошти.
-
Дякую за відповідь! І повідомляти нікуди не треба?
-
Ви самі створюєте ЕОІ і відповідаєте на запитання. Ось приклад балів для спецвибірки. Для SWM вам дадуть ще 500 балі у факторі 5 за ongoing employment. Подивіться відео 1
-
Якщо Ви працюєте і далі, то Ви не по спецвибірці підете і тоді можна мати менше грошей.
22 Jan 2023, 05:40
123646/236874
4 minutes ago