Імміграція до Манітоби
-
В Альберті треба відпрацювати рік мінімум, якщо за non-Express Entry програмою. Плюс в Альберті є список професій. В Манітобі можна відразу податись на номінацію, якщо є мова, гроші, родичі або близькі друзі, які виступають зв'язком з провінцією. Також в Манітобі можна працювати на будь-якій роботі
-
Дмитро, ви переїзжали з іншої провінції? Мені цікавий особистий досвід і терміни, які пройшли люди, що переїхали саме з іншої провінції. Зараз це схоже на звичайний флюд. І через такі повідомлення, моє перше загубиться в чаті. І ті, хто дійсно могли б мені допомогти його вже не побачать. Шановні українці, для чого ви це робите? Чому, якщо вас ця тема не стосується, ви намагаєтесь всунутись хоч би якось?
-
Ви забули про це Your current occupation must also match your work experience at the time your application is submitted and at the time the AAIP assesses your application. І про список професій. В будь-якому випадку, людей за CUAET, які відпрацювали 24 місяці, немає в Канаді в принципі.
-
Я не консультант, а волонтер імміграційного комітету КУК Манітоба та віце-президент цієї ж організації. Мені немає жодного резону давати вам іншу інформацію. В чаті понад 8 тисяч людей і тут є точно ті, хто приїхав з Онтаріо, Квебеку, Британської Колумбії і вже в процесі номінації. Однак, чи захочуть люди про це публічно писати, я не знаю. Однак, наші волонтери таку інформацію мають.
-
Я теж не розумію Вашого питання, а як по часу обробки буде відрізнятися заявка подана людиною з іншої провінції і заявка людини, яка одразу сюди приїхала? З Вас знімуть 100 балів і все, якщо Ви там працювали Ще 100 якщо вчилися Рахуйте скільки в Вас балів і віднімайте 100, питань не буде
-
Будь ласка, без «ще раз». Наслухавшись різних консультантів і тих, хто вважає себе вже досвідченою людиною еміграції, складають неоднозначні висновки. Саме тому, мені важливо почути людей, які самі особисто через це пройшли. Дякую, Дмитро, за ваші відповіді.
-
Так, дякую, перечитала оф сайт і купу відео передивилась. По балам теж підрахувала. Тільки от консультанти радять не переїзжать, тому що такі заявки розглядають дуже довго і взагалі немає гарантії, що розглянуть, тому що наплив з новими заявками (які не працювали в інших провінціях) збільшується, а квоти не резинові. От і цікаво, чи мав хто такий досвід, чи отримали номінацію. Тож, нічого дивного в пізнанні досвіду інших людей