Імміграція до Манітоби
-
Це вже обговорювали: переклад має бути завірений печаткою перекладача. І все. Ніякого апостилювання робити не потрібно
-
У чаті понад 100 людей, які отримали ПР за останні 2-3 роки. Ще 20-25 людей - це ті, які йшли через ознайомчий візит КУК і знаходяться на різних стадіях процесу. Це тільки про тих людей, яких я особисто знаю.
-
І переклад доків: дипломи, ці довідки з роботи, несудимість, ..... Підійде будь яке бюро що робить переклад чи може якісь вимоги до них мають бути ?
-
Щось дуже мало кейсів реальних по PR подачі )))) або ті хто вже подали і доки прийняли вже цей чат не відвідують ))))
-
Питання ще раз щодо довідки...якщо на даний момент ще типу оформлений в Україні (ніхто не звільняв ще, на відпустці за свій рах.) То як в такому плані бути? Чи то їм неважливо? Головне щоб в цій довідці були ці моменти описані ?
-
Так, дали обидва.
-
Дякую
-
Йшла 2 тижні
-
Мені чоловік відправив укрпоштою 15 кг 10450 грн. Я ще тут доплатила 29 дол
-
Доброго вечора. Хто як відправляв посилки з України чи Польщі до Канади, скільки то коштувало і скільки часу йшла посилка?
-
Сюдячи з фото чекати вам дооооовгооо🤣
-
Ну то супер )чекаю 55 😂🙈
-
Інфа на достовірність не претендує, то таке, чати
-
Оце круто, це називається помогли усім, окрім тих, хто не зміг виїхати з України…
-
Here’s the big difference between studying in Canada as a permanent resident and studying as an international student: as a permanent resident, you pay the same low tuition rates as Canadian citizens. In the eyes of the government and educational institutions, you are effectively already Canadian when it comes to education within Canada. The government is willing to pay most of your costs.
-
Та десь буда інфа, що потім, близько до дати закриття програми, можуть ВП й не давати, а віза буде просто туристична
-
Та нє.. то ви мабуть плутаєте. Ціни різняться для тих хто з тимчасовим або постійним статусом, а ПР чи громадянство, то обидва постійні статуси. Додаткової знижки у 3-5% не побачити точно хахахах
-
Ціна навчання у ВУЗі для громадян та PR абсолютно однакова )
-
Як що у вас є дитина )то це впливає на ціну її навчання у вузі
-
А як це пов'язано?)) Моє громадянство чи ПР на то як буде чи не буде вчитись дитина?)
22 Jan 2023, 05:40
12392/230580
9 minutes ago