Імміграція до Манітоби
-
Прогугліть Student Aid в Канаді. У них можна побачити список вузів, які розпізнані Канадою. Якщо вуз не розпізнаний, то там трохи довша процедура вийде.
-
Але в дипломі написано: Має право до вступу до магістратури. Тобто магістратури по факту у неї нема.
-
Так, автоматичний лист-підтвердження. Гадаю, вони надходять, коли офіцер відкриває надіслану нами форму
-
Ну я ж відповів. Master - це магістр
-
Відповідно до даного запиту,чи можу я написати листа в довільній формі за моїм підписом вказавши адресу де я проживала в цей період ?Чи потрібно повністю переробити Schedule A ?дякую
-
То мене цікавить не процедура, а як правильно назвати цю освіту. Дякую за рекомендацію.
-
I have a connection to Manitoba through having a friend or distant relative who lives in Manitoba and will review and endorse my Settlement Plan as my Manitoba Supporter. Якщо я вказую ні, це значить що я не клеймлю друга, але все ще можу його вказати в аплікації? Чи якщо буду вказувати друга, буду тиснути "так"?
-
@banofbot
-
Переробити наново, жодних пропусків у днях, роздрукувати і підписати, відсканувати і завантажити через вебформу.
-
А для чого роздруковувати?У вас був такий дозапит теж?дякую
-
Мусите заповнити форму в надіслати документ через веб форму,так само, як і квитанцію
-
Повністтю переробити, роздрукувати, підписати і завантажити й відправити
-
Тоді краще за все написати в сам вуз уточнити, чи можна вважати її диплом магістерським, чи він чомусь є бакалавратським. А тоді від цього вже рухатися. Але така позначка в дипломі дивна. У моєї дружини теж диплом спеціаліста, там все ок було.
-
Федеральна система Express Entry вимагає мінімум IELTS 6.0 за кожним модулем. Це рівень CLB 7
-
Ок ,будемо перероблювати ,дякую дуже😉
-
Anatoliy Bezotosniy хоче кікнути tg-giant tg-giant з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Дві форми, але відправляє головний аплікант через вебформу. Там вроді два документи можна завантажити.
-
Для чого це тут?
-
Дякую,у чоловіка така сама помилка,я маю дві форми роздрукувати ,він свою підписує а я свою та відправити
-
Якщо ви вказуєте просто друга, то це ок. Але та галочка для endorse settlement plan потім вимагатиме вашого друга надати документи та заповнити settlement plan part 2, яку ви відсилаєте перед submit.
22 Jan 2023, 05:40
124014/233838
about a minute ago