Імміграція до Манітоби
-
Мусите заповнити форму в надіслати документ через веб форму,так само, як і квитанцію
-
Повністтю переробити, роздрукувати, підписати і завантажити й відправити
-
Тоді краще за все написати в сам вуз уточнити, чи можна вважати її диплом магістерським, чи він чомусь є бакалавратським. А тоді від цього вже рухатися. Але така позначка в дипломі дивна. У моєї дружини теж диплом спеціаліста, там все ок було.
-
Роздруковувати треба, щоб фізично підписати. Так, був дозапит. Я робила навіть окремі документи-таблички, бо вся інформація не помішалася. Мої шаблони є тут у файлах. Перевірте, чи офіцер вам в кабінеті не відкрив спеціальні слоти для завантаження цих документів. Якщо відкрив, то завантажуйте через кабінет у відповідні слоти.
-
Друг може заповнити цю форму, але думаємо, чи варто це робити? Чи буде якась різниця у розгляді, до прикладу
-
Маю ще питания, надійшов дозапит документів, прикріпляю нижче скрін, другий документ вже роздрукувала, заповнила і відправила, на рахунок першого, не зовсім розумію, що це за форма, чи потрібно її також роздруковувати, і саме яку? за такою назвою мені нічого не знаходить на оф сайті