Імміграція до Манітоби
-
Ціна навчання у ВУЗі для громадян та PR абсолютно однакова )
-
Як що у вас є дитина )то це впливає на ціну її навчання у вузі
-
А як це пов'язано?)) Моє громадянство чи ПР на то як буде чи не буде вчитись дитина?)
-
До 31 березня 2023 не закриється. Потім закінчиться або уряд продовжить. Це невідомо
-
Якщо програма не закриється раніше
-
Ніхто не може цього знати. На даний момент ворк перміти будуть видавати до 31 березня 2023 року. Що буде далі, побачимо.
-
Таке я також чула )в групі писали ☺️це не поганий варіант як що вам дітей не потрібно вчити (
-
А я чомусь вважав, що громадянство набувають лише до 55 років, а далі вже хто не встиг використовує тільки ПР статус. Не питайте де я то почув, якійсь відео чи що, але дякую за інформацію, теж буду чекати свої 55 для громадянства тоді ☺️
-
Це всіх цікавить, без умовностей
-
Мене більше цікавить коли закінчиться війна ?)😊
-
От хто може відповісти, чи щось знає. Коли закінчується війна і люди вже після цього полетять до Канади - чи дадуть ворк перміт?
-
Та й взагалі, питання цікаве
-
Дякую. За інформацію👍
-
Офіцер сказав що перміт дають на 3 роки але максимум до кінця дії паспорта
-
Добре). Вибачте що так напалегливо). Я зрозумів так, що я маю просто такий тип візи. І в Канаді я отримаю ВП на три роки не залежно від того приїду я у 23 році чи у 24. Я вірно зрозумів?)
-
тепер видають так. бо купа людей робить візи просто щоб було.
-
Добре. Тогда чьому я маю лише три роки до кінця візи, а не до кінця паспорта чи на 10 років?)
-
ні) це просто інший тип візи. вп не може бути у самій візі) вам цей документ у першому аєропорту відадуть
-
Вона вже з вп
-
Дякую велике !!!
22 Jan 2023, 05:40
12409/229577
38 minutes ago