Імміграція до Манітоби
-
Що таке цей students Aid? Можете дати link ?
-
Були вже випадки від людей котрі подавалися на новий?
-
Не вкурсі. Знаю що хто аплаївся на зняття обмежень - комусь продовжували, а комусь ставили стару дату
-
Пока нових умов нема - ніхто не скаже
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка скільки часу видається новий visitir record? Подала на дитину по продовженому паспорту і що робити якщо діючий закінчується?
-
Для доньки по ворк перміту прийшов на другий день а на сина немає вже 10 днів...
-
100 днів на опрацювання приблизно. Вам мав прийти лист від IRCC з поясненнями, що даний віза рекордс буде дійсний до отримання рішення по аплікації.
-
Tatiana Sachyk, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
добрий вечір) підкажіть будь ласка, потрібна довідка про несудимість із Польщі. чи зможу я її отримати, якщо я не робила песель?
-
Можно в приватні написати
-
Ми зробили нову візу вже в Канаді. За декілька тижнів. Теж у подовжений паспорт. Дійсно - нічого складного.. отримали за 2-3 тижні вже вклеєну. Процес такий самий, як і на CUAET... Тільки вже з досвідом..)))
-
t.me/uccmb/149567
-
Ми були в Ізраїлі меньше 6 місяців, але іммігрейшн все одно просять довідку
-
Дякую велике
-
Так довідка має прийти прямо до офісу де ваша справа, якщо вона прийщла на руки то вона не дійсна
-
А в яких країнах це можна зробити?
-
Так
-
А вклеєну як? Паспорти надсилали? Можна і мені, будь ласка, про сам процес в пп?
-
Волмарт робить. Просто порада, може комусь згодиться
-
Прийшов запит на паспорт. Відправили в Торонто by Canada Post. +/-65$ за туди/сюди.
22 Jan 2023, 05:40
124234/229165
less than a minute ago