Імміграція до Манітоби
-
А в яких країнах це можна зробити?
-
Так
-
А вклеєну як? Паспорти надсилали? Можна і мені, будь ласка, про сам процес в пп?
-
Волмарт робить. Просто порада, може комусь згодиться
-
А якщо я не знаю ці адреси? Наприклад, ми їхали майже тиждень до Туреччини, потім через декілька місяців з Туреччини до Німеччини також тиждень. І ночували кожну річ у різних готелях, іноді навіть у різних країнах. Тобто це фактично 2 тижні, які не можна просто не вказати. Але і розписувати кожен день різні адреси готелів мені здається також не правильним…
-
Довідка має прийти спочатку до консульства а потім вже вам. Там писалося що ви не можете її взяти у відділенні поліції в Ізраїлі на руки
-
Ви коли замовляйте там автоматом пише що її буде також надіслано до ircc. І також вам. Вони її все одно отримують
-
-
Ні, подавайтеся вже. На новий подастеся коли буде потрібно. Вам на момент подачі на федеральний треба мати дійсний паспорт, він буде дійсний. Ви і ПР встигнете скоріш за все з ним отримати. А паспорт зробите, коли час прийде, бо й так треба буде робити весь час, поки дитина громадян України.
-
Вітаємо, Walter! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua