Імміграція до Манітоби
-
так, усе правильно зрозуміли. carry-on + рюкзак(сумка, тощо) головне щоб по габаритам було.
-
на Сін не потрібно міняти адресу, тільки зміни при зміні статуса
-
Інше питання - коли війна закінчиться, чи будуть давати ворк перміт до цієї візи
-
Добре. Дякую. Є над чим подумати. Буду ще шукати інфу
-
wp не можливо видати більше ніж строк дії візи
-
Я особисто бачив такі візи у знайомих. Їм давали перміти на термін, визначений візою.
-
Приправи, крупи, консерви в Канаді коштують від кількох десятків центів до кількох доларів.
-
Це 100% інформація?
-
Ні, так як визначено у візі.
-
Добрий день! Піскажіть, хто летів з Westjet. Наскільки я зрозуміла можна докупити багажне місце для великої валізи. А ось малу валізу (ручна) та рюкзак можна узяти у літак, і додатково нічого не треба за них платити. Все вірно? Чи є якісь важливі обмеження ??
-
Я б не ризикував, але якщо то консерви, то напевне без проблем
-
добрий вечір, хто знає чи в багажну валізу можна брати приправи, крупи консерви,чи пропуститьофіяцер це?
-
Зрозумів. Маю ще одне питання у візі стоїть кінцева да 2025 рік(тобто дійсна 3 повних роки з моменту вклейки). Як що я приїду в Канаду, скажімо, через пів року, то у мене лишеться лише два з половиною роки, чи в аеропорті мені ії зроблять на три роки з моменту приїзду до Канади? Нагадаю, це ж вже рабоча віза по CUAET. Всім дякую, хто допоможе розгадати цей момент)
-
Дали і той і той? Дякую
-
Мається на увазі, що на даний момент не існує якоїсь офіційної інформації з цього приводу.
-
Так. І я рахую що я такий не один, з подібним питанням
-
Так, тоді це відкрите питання, як воно може бути після 31 березня...
-
CUAET
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/receiving-updating.html Be advised, you do not need to notify the SIN Program about a change of address, unless you are waiting to receive a Confirmation of SIN letter.
-
Дайте посилання на зміну адреси для СІН?
22 Jan 2023, 05:40
12430/229386
18 minutes ago