Імміграція до Манітоби
-
Так. І я рахую що я такий не один, з подібним питанням
-
Так, тоді це відкрите питання, як воно може бути після 31 березня...
-
CUAET
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/receiving-updating.html Be advised, you do not need to notify the SIN Program about a change of address, unless you are waiting to receive a Confirmation of SIN letter.
-
Дайте посилання на зміну адреси для СІН?
-
Це у Вас була робоча віза стандартно, не по CUAET?
-
Не думаю, що вам тут дадуть 100-ву відповідь.
-
А як що у візі вже прописано W-1. І я приїду у Канаду після 31 березня. Чи буде вона рабоча чи стане автоматично туристична?
-
service Canada
-
Всім привіт) де зробити номер sin???)
-
І ще питання, якщо не проти) скілований робітник це будь який працівник чи тільки 0, а та б?)
-
Введіть у пошук групи WES. Про це вже писали-переписали.
-
Заїхати ви напевне зможете, але чи дадуть робочий перміт, то невідомо, бо програма може не діяти вже. Все залежить від офіцера та чи продовжать програму.
-
Visitor
-
Якщо у вас стоїть позначка CUAET, то це не відомо, бо програма офіційно закінчується 31 березня 2023 року
-
Якщо переїжджають у іншу провінцію на постійно, то ви повинні повідомити Manitoba health, і також почати оформлення документів у новій провінції.
-
Підкажіть будь-ласка. Я маю візи, чи зможу я приїхати влітку 2023 по програмі cuaet?
-
Ну на рахунок просто перевели, який є на сайті і написали за курьерські послуги. Мені дали квитанцію і я її вклала разом с паспортами і анкетами.
-
Зазначили що має впасти там на рахунок 35 баксів ?
-
Забирати всеодно буду:) тож поїдемо до Варшави і заодно по місто екскурсію зробимо. Я таке чую вперше:(
22 Jan 2023, 05:40
12445/229432
about an hour ago