Імміграція до Манітоби
-
Не обов'язково, може бути і checking account. Але залишок має бути не менший за вказану суму
-
Дякую за інформацію)))
-
Сібс та рбс автоматично його мають , в мене так
-
Ну так я якраз із Імміграційного підкомітету КУК
-
Чула що раніше допомагали Оті питаю Але знаю що з ними швидше все йде
-
Скажіть, будь ласка, при заповненні ЕОі є питання : “Do you have official test results indicating you have language proficiency in Canada’s second official language at CLB 5 or higher “. Це стосується все того ж самого тесту з англійської мови? Чи тут мова про французьку? Дякую
-
Так. 1 рік навчання після 11 класу і диплом по певній професії - це категорія One year post secondary в розділі Освіта. Якщо правильно пам'ятаю, то це 70 балів по SWM.
-
Скажіть плз, а скільки часу дається після LAA, щоб засабмітити документи всі?
-
Дякую
-
До 60 днів
-
Коли ваш старий вп закінчується?
-
А що вам заважає новий попросити? Зараз багато хто так робить і жодних проблем
-
Це взагалі можливо?!
-
Люди, якщо не вдається продовжити вп а номінації ще немає які є варіанти? Що можна зробити?щоб я була легально у країні і могла продовжити процес? Дуже треба!!!!!!!!!!
-
Taras, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Вже пробували Tinder чи Bumble?
-
Ніхто не сказав, що після 31 березня неможливо буде просити новий перміт Декому в IRCC відповідали, що можливість просити новий документ буде, просто вже платно Тому надія ще не вмерла)
-
Ну подайтесь вже на ПР. Всім чатом благаємо... Тиждень яких-то тих самих питань по колу. Ви колекціонуєте відповіді чи то опрос? Не треба нічого відкликати. Подайте на оновлення Ворк Перміту і паралельно на ПР
-
Ще не подалась І англ ще навіть не здала В мене питання чи можна щось зробити щоб не відкликати номінацію посередині процесу бо вп закінчився
-
Ну, якщо ви вже подались на номінацію і чекаєте її, то до того моменту мало б вистачити перміту
22 Jan 2023, 05:40
124543/230455
3 minutes ago