Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка стосовно подовження ВП Мені візу дали на 3 роки як і вп, до червня 2025 року дійсні Зараз я тільки в процесі очікування номінації Чи можу я зараз податися на продовження вп (паспорт до 2031)?
-
Шановні, добрий день Може смішне питання, але все-таки Чи потрібно перекладати диплом для подачі, якщо він вже йде двома мовами(укр+англ)?
-
Якщо должность та сама, то ні
-
Всім привіт) я поки ще чекаю на номінацію та мені підняли зарплату, чи треба це оновлювати ? Я основний аплікант Дякую 🙏🏻
-
Доброго дня! Питання: у графі How many family members are accompanying you to Manitoba? скільки потрібно вказувати осіб, якщо імігруємо ми вдвох з чоловіком, він головний аплікант? Писати 1?
-
Один.
-
(коли людина з такою аватаркою сміється над моїм повідомленням, мені не смішно)
-
Якщо хтось вже стикнувся з відмовою консульства зробити паспорти/ще щось для чоловіків, напишіть мені, будь ласка (треба зібрати статистику для MANSO)
-
mansomanitoba.ca/
-
Прикольний такий бренд одягу. А навіщо їм ця статистика?
-
Не треба
-
Так і скажіть, що Ви тут, а жарти ---(press here to read more...)
-
@FromMessenger не лякай людей 😁
-
Вітаємо, Павел! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В анкетах
-
Ще, підкажіть будь ласка, при подачі на EOI і номінацію десь є питання чи ви є резидентом Канади?
-
Не було мене в країні і політикала з датами Я не очікувала що це окзиденствл питання вилізе І по датах не проходжу тепер
-
І чому ви не встигли?
-
У нас теж було повних три роки
-
Для чого? В них є повних 3 роки - більш ніж достатньо
22 Jan 2023, 05:40
124604/230026
12 minutes ago