Імміграція до Манітоби
-
Як добре! Я радий, що ви співпрацюєте. Не шукайте, будь ласка, у моїй пропозиції те, чого там нема. Тиск, уряд - я цього не писав. Значить, граничний термін є, і він становить 1 рік?
-
МПНП в перший тиждень війни запропонували умови для українців, які до цього не мав ніхто. І МПНП, і ми знали, що буде збільшення аплікацій, якщо українці будуть масово їхати. Ми про це також писали у 2022 році у цьому чаті. Буде конкуренція. Буде більше українців їхати до Манітоби - буде ще більше конкуренції. Не хочете конкуренції - є SWO special measures for Ukrainians. Однак, пришвидшити щось ніхто не може.
-
А нагадайте будь ласка різницю зміни роботи на провінційному та федеральному етапі. Для провінційного треба approve від офіцера, а на федеральному тільки повідомити IRCC? Чи треба підтвердження офіцера в будь якому разі?
-
Все дуже повільно: і номінації, і ПР 😔
-
Дякую, а дозвіл також треба чекати в обох випадках?
-
Повідомити усіх потрібно: і провінцію, і IRCC
-
Перше читання антиконституційного закону вже було. Якщо приймуть то чоловіки вже і паспорта не зроблять. Остався рік до кінця паспорта. Я вже навіть думати не хочу. Проживу той рік поскайфу і поїду помру там в окопі чи шо. Надоїло. За рік на федеральну і так не попаду. Ех.
-
Через рік побачите мене в новинах
-
Хто отримував справку про відсутність судимості з Ізраїлю знаходячись тут. Відгукніться будь ласка
-
Настрой поїхати постріляти депутатів
-
Змінився на один місяць середній час очікування на федеральному) може трохи комусь настрою додасть))
-
Кожного дня о 6 вечора можна зловити вільні таймслоти в консульство в Торонто і Едмонтоні)
-
Добрий вечір. При подачі на pr не прийшло ніякого листа, типа ваша заявка прийнята. Але сам статус заявки submitted. В когось таке було? Чи має обов’язково бути автоматичний лист типа заявка відправлена ?
-
Це так вже й багато. Досить швидко
-
Я його вже злінкувала, але коли переходжу на головну сторінку, пусто
-
Натисніть рожеве посилання add (link) your application
-
Не потрібно
-
Добрий вечір, підкажіть чи видно коли лінкуєш аккаунти для PR, чи показує вона на сайті. Не має жодної інформації після злінкування
-
Артем, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Хто знає , будь ласка, відпишіть 🙏🏻 Коли подались, вибило помилку , лист підтвердження не прийшов на пошту , статус аплікації виглядає так , так і має бути? 😢
22 Jan 2023, 05:40
124659/236876
3 minutes ago